Till sidans topp

Sidansvarig: Utbildningsenheten
Sidan uppdaterades: 2020-01-28 10:25

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Hitta och ansök till kurser inom forskarutbildning - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hitta och ansök till kurser inom forskarutbildning

Som doktorand kan du läsa kurser inom forskarutbildning vid Göteborgs universitet. Här finns information om hur du hittar och ansöker till våra kurser.

Du kan söka fram kurser genom att filtrera på institution och fakultet. Du kan också ansöka till kursen. Det gör du genom att söka fram den kurs du vill gå, klicka på ansök-knappen och fyll i dina uppgifter.

Ansökan

Du som är doktorand vid Göteborgs universitet behöver bara fylla i ett fåtal uppgifter. Du som är doktorand vid annat lärosäte anger fler uppgifter. Efter att ansökan är gjord sänds en bekräftelse till den e-postadress du har uppgett.

Hitta och ansök till kurser inom forskarutbildning

Om du har frågor som rör kurserna, ber vi dig att ta kontakt med den aktuella institutionen.

Göteborgs universitets institutioner

Antagningsbesked

När din ansökan har behandlats kommer du att få ett antagningsbesked via e-post. Har du blivit antagen är det viktigt att du bekräftar platsen enligt uppgifterna i mejlet. Om det inte görs inom angiven tid förlorar du din plats. När registreringen på kursen öppnar i Ladok får du en påminnelse via e-post att du ska registrera dig.

Välkommen att hitta och ansöka till kurser inom forskarutbildning vid Göteborgs universitet!

Sidansvarig: Utbildningsenheten|Sidan uppdaterades: 2020-01-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?